R A I S E D   W I T H   L O V E . . .    S H O W N   W I T H   P R I D E

Hallo, welkom op onze website !  Wij zijn Marijke & Pascal en wonen in het landelijke Scheldewindeke gelegen in Oost-Vlaanderen, niet zo ver van Gent.  Honden nemen  een belangrijke plaats in ons leven in.  Sinds enkele jaren zijn we verliefd op Franse bulldogs.  Het zijn zulke lieve, aanhankelijke, karaktervolle en vrolijke honden dat we besloten hebben ons met hart en ziel toe te leggen op het welzijn van dit prachtige ras.

 

Met Aimée, Pucci, Jewel en Uran hebben we een solide basis gelegd voor onze kennel. Allen zijn ze afkomstig uit gerenomeerde kennels, die we trouwens zeer dankbaar zijn voor de fantastische start die ze ons gegeven hebben.  Af en toe fokken we een nestje uit weloverwogen combinaties. Gezondheid, karakter en uiterlijk zijn een "top prioriteit" voor ons.

Al onze honden leven bij ons in huis. Een Franse bulldog is immers een hond die niet graag alleen gelaten word. Ook onze pups worden in huiselijke kring grootgebracht. Op deze manier worden ze vertrouwd met het gezinsleven en krijgen ze een degelijke sociale basis mee, wat erg belangrijk is als ze later bij hun toekomstige eigenaars terechtkomen.

 

Onze pups zijn enkel voorbehouden aan ernstige kandidaat eigenaars. U zal er ons van moeten overtuigen dat U het waard bent een Franse bulldog in huis te nemen. Een hond is niet voor "even" maar voor het "leven" !! Na telefonische afspraak bent U steeds welkom om kennis te maken met ons en onze bulletjes.

 

Verder brengen we onze honden regelmatig voor op Nationale en Internationale hondenshows met vaak prachtige resultaten tot gevolg.... een bewijs van de kwaliteit van "Del Mademo".

 

Via onze website willen we U graag kennis laten maken met onze honden. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie. We wensen U veel surfplezier !

Vriendelijke groeten

Marijke & Pascal

+32-(0)479/229 290

DEL MADEMO FRENCH BULLDOGS